www.zeuskit.ro – Valori Nutritionale Alimente

Se pare ca trece timpul. Au trecut 3 ani de la ultima postare. Si daca acum 3 ani ultimul post a fost in engleza de data aceasta voi scrie un articol in intregime in romana. De ce? De ce am scris mai bine de 130 de articole in engleza, de ce am creat mai bine de 100 de tutoriale video in engleza si acum scriu un articol in romana? Raspunsul e simplu: vreau sa iti prezint un website 100% in romana asa ca cel mai bine este sa scriu un articol in romana. Numele lui e ZeusKit.ro.
Website-ul prezinta valorile nutritionale ale alimentelor: calorii, lipide (grasimi), glucide (carbohidrati), fibre si proteine. Vine cu posibilitatea de a-ti face cont si o data cu asta calculeaza si contorizeaza valorile nutritionale ale alimentelor. Scopul site-ului este sa te ajute sa poti slabi, ingrasa sau mentine folosind metode stiintifice (cum ar fi de exemplu ecuatia Harris-Benedict pentru calculul caloriilor necesare unui om in functie de scopul propus: slabire, ingrasare sau mentinere.
Poti gasi alimentele printr-o multime de modalitati: de la cautare dupa un termen de cautare, dupa aproximare, marca, categorie sau eticheta. Rezultatele pot fi sortate iar pagina de detalii produs e super: pe langa detaliile de mai sus mai ai descriere si posibilitatea de adaugare in jurnal. Ar fi fost super sa aibe si ceva imagini ca sa stiu la ce produs exact se refera insa e un prim pas bine venit pe piata jurnalelor de alimentatie romanesti. Avand in vedere ca e si gratis e super!
Mai jos sunt si cateva retele de socializare unde este prezent: